Hava Filtresi Mükemmel Performans Sağlıyor

2022 Mercedes ile göründüğü yanmalı motorlar ile konuşlanmış partikül filtresi bu araçla kullanılmaktadır. Filtre, 10 litre kapasite ile araç içi hava kalitesini artırma özelliğini de taşımaktadır. Filtre, nitrojen oksitler başta olmak üzere Sülfür dioksit ile istenmeyen kokular ve çok küçük toz parçacıklarını dahi hapsetme özelliğine sahiptir.

Motor Bilgisi Henüz Açıklanmasa Da Yapılan Tahminler Var

Motordaki güç çıkışının nasıl olacağı henüz netlik kazanmadı. Fakat 395 HP yani 294 kilovolt Slash 400 PS ile 592 HP 440 1 kilovolt 600 PS arasında değişiklik gösteren bir güç çıkışları sunması beklenmektedir.

Gelişmiş Teknoloji İle Görücüye Çıkacak

Bu araç elektrikli olarak lüks Sedan girişmiş sürücü teknik özellikleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Bunlar genel itibarıyla uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil durum freni gibi çağdaş özellikleri de bünyesinde barındırmaktadır.

Mercedes Teaser Fiyatı Ne Kadar?

Fiyat ile ilgili henüz netlik kazanılmamış olsa da aslında bu aracın 1.0 modelinin dahi 550 bin TL’den satışa sunulması beklenmektedir. 1.6 V 1.9 modellerinde ise 750 bin TL ile 1 milyon TL arasında fiyat değişikliklerini yaşaması da beklenen tahminler arasında yer almaktadır.

Editör: Wan Haber