LG'nin 5G içeren ilk telefonu bu ay sonunda Barcelona'da tanıtılacak. Bu sabah saatlerinde sosyal medyada Evan Blass'ın yayınlamış olduğu sızıntı fotoğraflar aracılığıyla LG V50 ThinQ 5G cihazının tasarımı hakkında bilgi sahibi edindik

Fotoğrafda pek net olmamak üzere telefonun çentiksiz bir ekrana sahip olduğu görülebiliyor. Önde de iki adet kamerası bulunuyor.

5G daha pahalı olacak

Tanıtılması bekleniyor olan cihazın teknik özellikleri resmi olarak henüz açıklanmadı. Fakat yine de Snapdragon 855 mobil platformunu ve Snapdragon X50 5G modemini barındırancağı biliniyor. Cihazda 4.000 mAh'lik bir batarya da bulunuyor.

417388.jpg

Böyle bir ileri teknolojiden bahsettiğimiz zaman fiyatıyla ilgili sorular da merak konusu. 4G bağlantıdan 20 kat daha hızlı bir bağlantı hızını verebilen bu telefon, haliyle 5G olduğu için daha pahalı olacak. 4G bağlantıyla bir filmi indirmek 7 dakika sürüyorken 5G ile bu süre 6 saniye olacak.

vcvbvn.jpg

Fiyatı ne kadar olacak?

 Şimdilik net bir fiyat belirlenmemiş de olsa cihazın 1.165 dolar ila 1.350 dolar arasında bir fiyata sahip olacağı düşünülüyor. ( HÜR HABER)

Editör: Wan Haber