Dünya markası iPhone 6'yı bukez farklı bir test etme uygulamasına soktular. Telefonları ilginç şekillerde test etme trendine bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Apple'ın yeni gözdesi iPhone 6'yı ütülediler ve bakın sonucunda neler oldu?

 

Dünya markası İphone 6 yine şaşırtmaya devam ediyor. Her defasında İphone 6 yeni bir test uygulamaı getirenler bu kez farklı bir test yöntemi ile İphone kullanıcılarını hayrete soktu.

 

İphone 6 nın üzerine sıcak bir ütü ile bir müddet beklettikten sonra ön kamere açılıyorve ütüleme işine devam ediliyor.

 

yapılan test sonrasında ilk ekran bozuluyor İphone 6 nın ekranının bozulmasına rağmen  dokunmatiğini deneyen testçiler iphone 6 nın dokunmatiğinin çalıştığını gösterdiler.

 

iphone.jpg

 

İPHONE 6 NIN KAMERA ÖZELLİKLERİ

 

 iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’un 8MP çözünürlüklü kameralarını mercek altına aldı. Her iki telefonun kamerası görüntü kalitesi açısında “altın standart” olarak belirlenirken, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus elde ettikleri 82 puan ile zirveye kuruldu. Elde edilen puana göre iPhone’lar mobil platformda en yetenekli kameralara sahip olduklarını gösterdi. 

 

Yeni iPhone’lar genel pozlama, etkileyici otofokus ve renk işlemi, detayların korunması, düşük ışık performansı, LED flaş performansı ve kontrast seviyesinde göstermiş olduğu başarıyla kamera kalitesini ispatladı.


Ortalama 82 puan elde eden telefonlardan iPhone 6 fotoğraf kalitesinde 83, video kalitesinde ise 80 puan almayı başarırken; iPhone 6 Plus ise fotoğraf kalitesinde 84, video kalitesinde ise 79 puan elde etti.


Her iki telefonda aynı özellikler kameralar kullanılıyor. Sadece ek olarak Apple, iPhone 6 Plus’ta OIS teknolojisine yer veriliyor. 

Editör: Wan Haber