Amerika merkezli mobil cihaz üreticisi iphone markasının 2021 senesinin son yarısına doğru tanıtımını gerçekleştireceği planlanan yeni iphone' modelleri ile alakalı yapılan son haber bütün iphone ailesinde Lidar tarayıcısı olacak ile ilgiliydi. Lidar tarayıcısı ilk etapta İphone Pro modellerinde ortaya çıkmıştı.

Bugün ise iPhone 13 Pro modelinin mat siyah renginde olacağı ile ilgili iddialar ortaya atıldı. Bunun yanı sıra aynı zamanda gelip bana modelinin paslanmaz çelik kasası daha da geliştirilerek parmak izi ile köylerini neredeyse hiç göstermeyeceğim ile ilgili çeşitli konuşmalar yapılmaya başlandı.

Diğer taraftan haberi yok hani kaynak ise daha öncesinde iphone' ailesine her zaman açık ekran özelliği ile ilgili çeşitli özelliklerini getirileceğini de açıklamış. Yeni teknolojisi ile daha profesyonel çekimler gerçekleştirilebilecek.

2021 iPhone İle İlgili Bazı Bilinenler!

Firmaya yakın bir kaynak tarafından yapılan açıklamalara göre; yeni gelecek olan iphon13 Pro cihazlarda ya da iphone 12s versiyonlarda 1TB'a kadar destek gören bir hafıza alanı meydana gelecek. Apple firmasının günümüzde üretimini gerçekleştirdiği iphone' 12 lerde ise en fazla 256gb, iPhone 12 Pro modellerinde ise bu oran en fazla 512gb olacak şekilde sunuluyordu. Artık, 2021 senesinde ortaya çıkacak ilk ona modelleri ile beraber bunun bir aya kadar çıkacağını söyleyenler dahi var. Ayrıca gelecek olan yeni iPhone cihazlarının Ultra geniş açılı kamerasının ise f1.8 diyafram değerinde olacak ve 6 elementlik bir lens özelliğinde olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Bunların dışında aynı zamanda 2021 iphone cihazlarda Samsung tarafından geliştirilmiş olan bir Periskop kamerasının da bulunacağı gelen son dakika bilgiler arasında yer alıyor.

Editör: Wan Haber