Özellikle de koranovirüsü sürecinde insanlar evlerine kapanmak zorunda kaldılar. Evlerindeki milyarlarca insan özlediklerini, sevenlerini, arkadaşlarını, dostlarını, nasıl arayacakları ile ilgili çeşitli araştırmalar yapmaya başladılar. İşte görüntülü sohbet programları ile ilgili makale de bu tip problemlerin cevapları bulunabilir.

Facebook Messenger

Mark Zuckerberg yönetimindeki Facebook Messenger uygulaması, milyarlarca kişiye hitap etmektedir. Hemen herkesin bir Facebook Messenger hesabı bulunmaktadır. Özellikle de bu platform, altyapı ağını genişleterek çeşitli sesli ya da görüntülü görüşme olanaklarını da kullanıcılara tanımaktadır.

Azar

Azar uygulaması, özellikle de değişik ülkelerden insanlarla tanışma fırsatını sunan görüntülü sohbet programları arasında bulunmaktadır. Aynı zamanda bir kişinin konuştuğu bu şahıslar, konuşan kişi açısından dil geliştirme fırsatı da sunmaktadır. Uygulamaya giriş yapıldıktan sonra yalnızca biriyle eşleşmeyi beklemek gerekir. Eşleşme gerçekleştikten sonra kolay bir şekilde sohbete başlayabilir ve görüntülü sohbet edebilirsiniz.

Tango

Dünya üzerinde yaşayan insanların yaklaşık olarak 500 milyondan fazlası Tango uygulamasını kullanmaktadır. En popüler görüntülü sohbet programları arasında bulunuyor. Yalnızca görüntülü konuşmalarla sınırlı kalmıyor, aynı zamanda canlı yayın açıp sizleri takip eden ya da seven insanlarla güzel vakit geçirme olanağı da sanıyor.

WhatsApp

WhatsApp yani “Ne haber” anlamına gelmektedir. Bu nedenle hemen hemen bütün insanların cebinde mutlaka bir WhatsApp uygulaması mevcuttur. WhatsApp uygulamasının açılmasından sonra sesli ya da görüntülü gruplar halinde dahi konuşmak mümkündür.

Editör: Wan Haber