Son zamanlarda hemen hemen Her platformda bulunan ve son dönemlerin en trend özelliklerinden biri olanı karanlık mod Google aramalarında da yerini almaya hazırlanmaktadır. Google masaüstü bilgisayarlarda bulunan arama özellikleri açısından Google karanlık mod uygulamasını test etmeye başladı. Akşam saatlerinde bilgisayar kullananlar açısından gece modu özelliği çok aranan bir özellik olarak bilinmektedir.

Alınan son dakika bilgilerine göre Google, masaüstü internet sitesi aramaları açısından karanlık modunun testlerine başladı. Bu özelliğin testlerde ana sayfaya etki etmediği şeklinde bir açıklamada yapıldı. Görünüşe bakılırsa büyük bir değişiklik olmayacağı test moduna ulaşıldıktan sonra arka planın koyu gri bir şekilde görüleceğini ve Google logosunun da beyaz olacağı belirtilmektedir. Düğmeler ise yine mavi renk olarak kalacak.

Testler sürüyor

Dünyaca ünlü arama motoru Google, karanlık mod testlerini nasıl ve ne zaman olacağı hususunda henüz net bir bilgi bulunmamakla beraber oldukça popüler olan ve kullanıcıların istedikleri bir özellik olan karanlık modun önümüzdeki aylarda geleceği tahmin edilmektedir.

Google Karanlık Mod Çok Yakında

Google masaüstü sistemleri açısından değerlendirilen ver düşünülen karanlık mod pek çok sayfaya sahip ve bu sayfaların bir bölümünde karanlık mod özelliğini kullanmaktadır. Bu sayfaların başında daha şoku YouTube, YouTube TV, YouTube musik, ve Google yer alırken karanlık mod üzeri yalnızca Chrome da değil aynı zamanda Firefox’ta da kullanılabilir olacak.

Editör: Wan Haber