Yeni modelin kamerası ile ilgili bilgiler daha önce de akıllı telefon modellerini sızdıran hesaptan geldi. Meraklılarının heyecanla bekledikleri modelin performans testine girdiği iddia edilmişti. Test platformunda ortaya çıkan SM-N986U model numarasının yeni note ailesi üyesine ait olduğu söyleniyor. Yeni modelin kamerası kadar donanımı da dikkat çekiyor.

Galaxy Note 20 Plus Kamera Özellikleri
Akıllı telefon modellerinin özelliklerini sızdırması ile gündeme gelen IceUniverse bu sefer de Çin hükümetinde en çok tercih edilen sosyal medya platformu Weibo uygulaması üzerinden yeni Samsung modelinin kamera özelliklerini basına sızdırdı. Sızdırılan yeni bilgilere göre model içerisinde 3 lü kamera kurulumu ve lazer odaklanma sensörü bulunacak. Modelde Tof yani derinlik algılayıcı yerine lazer odaklanma tercih edildi. Ayriyeten lazer odaklanma HM1 odaklanma sistemine de yardımcı olacak. Üstelik Bu sistemin Zoom kapasiteleri de adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy Note 20 Plus kamera özellikleri ele alındığında kullanıcıların karşısına ilk etapta 108 megapiksel Samsung brigate hm-1 ve 1/1.33 sensür boyutlarına sahip ana kamera kullanıcıları karşılıyor. Bu ana kamera Galaxy S20 Ultra modelinde de bulunuyor. Bunun hemen ardından 13 megapiksel  1/3.4 sensür boyutuna sahip Samsung Slim 3M5 telefoto kamera kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Daha sonra da 12 megapiksel Isocell 1/2.55 sensör boyutu Samsung Fast 2L3 Ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

GALAXY NOTE 20 PLUS KAMERA ÖZELİKLERİ

Telephoto kamera 50x Zoom yapabilme kapasitesine sahiptir. Galaxy S20 Ultra telefonunda 100x Zoom yapabilme yeteneği bulunuyordu. Modelin burada Galaxy S ailesinin üst üyesinden biri kaldığı anlaşılmaktadır. Ayrıca diğer bilgilere göre de yeni model 5NM fabrikasyon sürecine sahip EXYNOS 992 işlemci ile kullanıcılarla buluşacak.

Diğer taraftan Galaxy Note 20 Ultra içinde ilk bilgiler gelmeye başladı. Note 20 ailesinin Galaxy S20 Ailesi gibi 3 üyeye sahip olduğu açıklandı. Model ile ilgili ilk bilgilere bakıldığında bilginin Bluetooth sertifikasında ortaya çıktığı görülmektedir. Bu belgede Galaxy Note 20 Plus özellikleri için ilk bilgi olarak bluetooth 5.0 kendisini göstermektedir.
 

Editör: Wan Haber