Bu makalede sizler için Türkiye'de yayın hayatını sürdüren en iyi teknoloji siteleri ile ilgili geniş bilgi vereceğiz.

Webtekno.com

Web dünyası ve teknoloji piyasasını yakından takip etmek isteyenlere, gerek Bilişim alanında gerekse de teknoloji alanında webtekno.com çok önemli kazanımlar sağlıyor. Bu mükemmel çalışmanın yanı sıra son derece kullanışlı teması ile de kullanıcılarını adeta cezbediyor.

Donanimhaber.com

Türkiye'nin teknoloji Sitesi denildiğinde akla ilk gelen uygulamalardan biri olan donanimhaber, aynı zamanda ilk kurulan teknoloji Sitesi olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. İlk senelerde Forum uygulaması üzerinden hizmetlerini veren daha sonralarında istek yapmış olduğu portal geliştirmeleri ile dikkat çeken donanimhaber tam bir bilgi yuvası olarak karşımıza çıkıyor.

Webrazzi.com

Teknoloji piyasasını biraz daha magazinsel bir tema ile ele alan ve bunu bir yönüyle harika bir şekilde sentezleyen webrazzi.com, bu alanda olmayı ve Bu listede gösterilmeyi hak ediyor.

Sderece temel ilkelere sadık bir şekilde oluşturulan websitesi olan webrazzi.com ile Sizlerde daha mükemmel zaman geçirebilirsiniz.

Shiftdelete.net

Türkiye'de teknoloji siteleri diye araştırma yapıldığında akla gelen birkaç önemli teknoloji sitesinden biri de kesinlikle shiftdelete.net olarak karşımıza çıkıyor. Kaliteli ve güvenilir Yayıncılık ilkesi aracılığı ile, en güncel Teknoloji haberlerini en hızlı bir şekilde servis eder.

Teknogaste.com

Teknoloji piyasasına dair bütün gelişmeleri kaliteli ve özgün bir anlatım ile sunmayı hedefleyen teknogaste.com 2021 senesinde ilk temellerini attı. Teknoloji piyasasında yabancı ve yerli kaynakların sentezinin yapılmasından sonra ziyaretçileri bilgileri en anlaşılır hali ile tam zamanında aktarmak başlıca amaç olarak bilinir.

Tamindir.com

2004 senesinde yayın hayatına başlamış olan tamindir.com devamlı güncellenen içerikleri ve geliştirilen arayüzü ile teknoloji severlerin uğrak noktalarından dır.

Çalışmalarını 25 kişiyi Aşkın ekibi ile İzmir'de CNT interaktif bilgi teknolojileri Anonim Şirketi çatısında devam edilmektedir. Türkiye'de en çok ziyaret edilen indirme sitesi olarak bilinir.

Editör: Wan Haber