Yeni bir telefon almaya karar vermiş olan bireyler, yenilenmiş telefonlarla da karşılaşabilirler. Böyle bir durumda yenilenmiş Telefon nedir? sorusu akıllara gelmektedir.

Yenilenmiş cep telefonları fiyat açısından orijinal telefonlara olanlara oranla çok daha ucuz oldukları için merak konusu olmayı başarmaktadır. Her yenilenmiş telefonun orijinal ürün kalitesi ile birebir aynı mıdır? Gibi sorular da aynı zamanda insanların kafasını kurcalamaktadır.

Yenilenmiş Telefon Nedir?

Yalnızca ucuz oldukları için değil aynı zamanda bazı belirsizliklere sahip olduğundan da merak konusu olmaktadır. Yenilenmiş Telefon Nedir? Probleminin cevabı aslında çok kısa ve çok basittir. İkinci el telefonlardan firmalar aracılığı ile orijinal ya da yan sanayi diye tabir edilen donanımlarla tekrardan yenilenmesi halidir. İkinci el denildiğinde tamamen bozuk ürünler kesinlikle aklınıza gelmemelidir. Özelliği bozulmuş olan cep telefonlarının diğer parçaları başta olmak üzere paketi açılmış olan bütün ürünler ikinci el olarak değerlendirilmektedir.

Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

Yenilenmiş bir cep telefonu ikinci el cep telefonundan çok daha iyi durumdadır. Sıfır telefon performansına sahip olan yenilenmiş telefonu almak isteyen kullanıcıların kesinlikle tereddüt etmeden bu telefonları almaları faydalı olacaktır.

Yenilenmiş Telefon Fiyatları

Makalenin başında da anlatıldığı gibi yenilenmiş telefonlar, genel itibari ile kapağı daha yeni açılmış sıfır telefonlarının parçacıklarından meydana getirildiği için sıfır ayarında sayılmaktadır.

Bu nedenle fiyatları;

  • Samsung telefonlar açısından 4000 TL
  •  iPhone telefonu açısından 3239 TL
  • Huawei telefonları açısından 3600 TL gibi rakamlardan piyasada bulunmaktadır.
Editör: Wan Haber