Mobil cihazlar Dünyası yeni modellerini tanıtarak rakip olan firmalara rekabet konusunda farkı atmaya ve böylelikle daha fazla kullanıcı kitlelerine hitap etmeyi amaçlamaktadır.

Samsung Galaxy teknolojileri sistemleri, üretmiş olduğu yeni modelleri ile kullanıcıları hayretler içinde bırakmaya ya da merak edip ve en son hangi ürün çıkacak diye soran kullanıcılara kendini sunmaktadır.

Samsung firması, Mart ayında Galaxy A31 modelini tanıtılmıştı Haziran ayının ilk haftasında bu telefon raflardaki yerini alarak kullanıcıları bekleyecektir. Samsung Galaxy A31 öncelikle Hindistan’da satışa sunulacak daha sonra Global çapta boy gösterecek.

Samsung’un orta segment modelinin çıkışına çok az bir zaman kala fiyatı da netleşmiş bulunmaktadır. Güney Koreli şirket Galaxy A31 başlangıç fiyatı için 300 dolarlık bir rakam belirledi. Türk parası ile 2020 TL anlamına geliyor.

Güney Koreli üretici firmanın bütçe dostu modeli gücünü medyatek aracılığı ile geliştirilen helio p65 yongasında almaktadır. Sistemi genel itibariyle 4 GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 64 GB olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. İsteyen tüketiciler için 64 GB RAM ve 128 GB dahili depolama opsiyonu da mevcuttur.

Samsung Galaxy A31 Damla Çentik tasarımıyla geliyor. Damla Çentik uygulaması genel itibariyle Honor gibi telefonlarda da mevcuttur. Bu telefonda full HD artı çözünürlükte 6.4 inçlik Süper amoled ekran bulunmaktadır. Ekran altı parmak izi okuyucusu ile gelen telefonun selfie kamerası ise 20 MP olarak karşımıza çıkmaktadır A31’in arka yüzünde 48 megapiksel + 8 megapiksel +5 megapiksel +5 megapiksellik 4 lü kamera sistemi bulunmaktadır.

Batarya

5000 mah’lık batarya sistemi ile beslenecek olan bu model 15 volt hızlı şarj desteğine sahiptir. Bu nedenle kullanıcılar cep telefonlarına çok kısa süre içerisinde %100 oranında şarj edebilme imkanı elde edeceklerdir.

Kutu açılımı gerçekleştiğinde ONE UI 2.0 destekli Android 10 ile faaliyet gösterecek olan Bu ürünün Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise Henüz belli değil.

Samsung Galaxy ürünlerini takip eden kullanıcıların bilmeleri gereken hususların başında A51 2500 TL gibi bir fiyat ortalamasına sahiptir. Dolayısıyla A31 de A51’den daha pahalı olmayacaktır.

Editör: Wan Haber