OPPO onlarca iddianın ardından yeni telefon serisi olan Reno4 ve Reno4 Pro’yu nihayet sevenlerine tanıttı. Yeni Reno4 serisi diğer telefon serilerinden farklı olarak 65W hızlı şarj seçeneği ve 5G bağlantı desteğiyle bizlere sunuldu.

OPPO’nun her iki Reno4 serisinde de Snapgragon 765G işlemci bulunuyor. Ayrıca iki seride de 48MP ana kameraya sahip üçlü kamera kullanımı bulunuyor. Telefonların açık renk tema kullanması da telefon severleri cezp ediyor. Cihazlarda açık renk tema kullanılması ortak bir yön ancak ekran tasarımları bakımından birbirinden ayrılıyorlar. Yeni OPPO Reno4 serisi göz kamaştıran özellikleriyle telefon severleri sevindirmeye yetiyor.

OPPO Reno 4 Özellikleri Neler?

OPPO Reno4, yüzde 90.7 oranında ekranı kaplayan 2400x1080 piksel çözünürlüğe sahiptir. Ekranın kalınlığı 6.4 inç ve AMOLED özelliğindedir. Telefonun ekranı Corning Gorilla Glass ile korunmaktadır.  Ayrıca cihazda 5G destekli işlemci bulunmakta ve 8GB RAM hızına hız katmaktadır. 65 W Super VOOC hızlı şarj özelliğine sahip Reno4 bataryası, 4.020 mAh pil kapasitesine sahiptir.

OPPO Reno4 kamera olarak da çok iyi özellikler sunuyor. Cihazın arka kısmında 3 farklı kamera bizleri karşılıyor. 48MP’lik ana kameranın yanında geniş açıya sahip 8MP’lik ve 2MP’lik siyah-beyaz renkli kamera bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 32MP’lik bir kamera daha bulunuyor ve bu kamera 2MP’lik bir derinlik sensörüne de sahiptir.

OPPO Reno4 Pro Özellikleri Neler?

Reno4’e göre daha üstün özelliklere sahip olan Reno4 Pro, ekranının yüzde 93,4’ünü kaplayabilen 2400x1080 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahiptir. Ekran 6,5 inçlik AMOLED bir akrandır.  Diğer model gibi ekran korumasına sahip olan bu cihazda Corning Gorilla Glass 5 kullanılıyor. Cihaz hızlı şarjı yine destekliyor ancak pil kapasitesi 4.000 mAh kapasiteye sahiptir. RAM kapasitesi 8GB olacak ancak bunun yanında 12GB RAM özellikli olanı da olabilecek. Yine arka tarafında 3 tane kamera bulunuyor ve ana kamera 48MP özellikte bulunuyor.

5G Destekli OPPO Reno4 ve Reno4 Pro Geldi!

Editör: Wan Haber