2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçının tüm hazırlıklarını tamamladı, galibiyet parolasıyla kentten ayrılıp Kırklareli’ne gitti. Zonguldakspor zorlu maç öncesinde 13 puanla 7’nci sırada, rakip Kırklarelispor ise 7 puanla 15’inci sırada bulunuyor.

Kırklareli Atatürk Stadı’nda Pazar günü saat 14.00’da başlayacak olan  Kırklareli-Zonguldak Kömürspor maçında Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Ali Yılmaz düdük çalacak.

VANSPOR YENİLGİSİ ETKİLEMEYECEK

Zonguldak Kömürspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Çarşamba günü deplasmanda oynadığı ve 1-0 yenilerek elendiği Vanspor maçına yedek ağırlıklı kadro ile çıkması nedeniyle negatif bir etki yapmayacak.

Ligde saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 4-2 kaybettiği Şanlıurfaspor ve Vanspor yenilgilerini unutturmak isteyen Zonguldak Kömürspor ligde yeni bir galibiyet serisi yakalayarak üst sıraları hedefliyor.

Zonguldak Kömürspor’da Vanspor kupa maçında ciddi bir sakatlık geçiren Tuğrul Başkan’ın yanı sıra Şahin Ali Terzi 3-4 hafta sahalardan kalacağı açıklandı. Öte yandan yine aynı maçta Berat Vardar da sakatlanırken Emre Kara’nın hafif sakatlığı bulunuyor. Ankara Demirspor maçında sakatlanan Fatih Bektaş’ın da sakatlığı devam ediyor.

Kırklarelispor maçında oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde sağ kanat oyuncuları Ercüment Eray Atıklı ve stoper Selim Şahin cezalı duruma düşerek Pazarspor’a karşı forma giyemeyecekler. Teknik heyet Ercüment ve Selim’e kart görmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Takımın tecrübeli futbolcusu Hakan Çevik ise Şanlıurfaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle 4 kart sınırına ulaşarak Kırklarelispor deplasmanında forma giyme şansını kaybetti.kaynak:pusulagazetesi

Editör: Wan Haber