TFF 3.lig 2. Grupta 24. Hafta maçında deplasmanda Kızılcabölükspor'a konuk olan B.Vanspor karşılaşmayı 2-1 kaybederek Van'a puansız dönerken, kırmızı siyahlı ekibin böyle kritik bir maçı kaybederek zirveden kopması taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yentürk, “Teknik kadronun vereceği rapor doğrultusunda taraftarlarımız merak etmesin bizde bu çerçevede gerekli adımları atacağız kimse Van’ın ve Vanspor'un üstünde değil.

Bu formanın hakini vermeyenlerin bu takımda işi olmayacak diyen Yenitürk, önümüzde 10 haftalık bir maraton var.  Play offtan kopmamak için mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Evet Kızılcabölükspor maçı şampiyonluk hedefimiz için önemliydi. Kazanmak için gittik. Ama başaramadık. Tekrar söylüyorum raporlar doğrultusunda hareket edip takımın menfaatleri doğrultusunda adımlar atacağız” dedi.

Kızılcabölükspor maçı ardından Van'a dönen B.Vanspor Çarşamba günü oynayacağı Osmaniyespor maçı hazırlıklarına başladı.(Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber