Süper Lig'in erteleme maçında Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Bordo-mavili ekip, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 10'da Novak, 30'da Sosa, 55'te ise Nwakaeme attı. Yeni Malatyaspor'un tek sayısı ise 44. dakikada Umut Bulut ile geldi. Trabzonspor, bu galibiyetin ardından ligde puanını 52 yaparak aynı puandaki Başakşehir'i geçip liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

55' GOOOLL!! Caleb Ekuban'ın pasıyla ceza yayının sağ tarafında topla buluşan Anthony Nwakaeme, topu düzelterek sert bir vuruş yapıyor ve golü atıyor.

44' GOOOLL!! Gökhan Töre'nin ara pasıyla ceza sahası içinde savunma topa yatarak müdahale ediyor. Savunmadan seken top Umut Bulut'un önünde kalıyor. Umut Bulut, şutunu çekiyor, Filip Novak'a çarpan top kaleciyi yanıltıyor ve ağlara gidiyor.

30' GOOOLL!! Kaleyi karşıdan gören hafif sol çaprazda kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Jose Sosa, mükemmel bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı noktaya gönderiyor ve mükemmel bir gole imza atıyor.

10' GOOOLL!! Abdulkadir Parmak'ın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Jose Sosa, son çizgiye inip ceza sahası içine ortalıyor. Filip Novak, gelen ortaya iyi yükseliyor ve düzgün bir kafa vuruşuyla golü atıyor. İnternethaber

Editör: Wan Haber