Geçtiğimiz hafta lidere deplasmanda mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi sahasında konuk edeceği 2. sıradaki Altındağ Belediye Spor'u eli boş göndererek, üst sıralardan kopmamayı amaçlıyor.

Önceki hafta Esenler Erokspor beraberliği, sonrasındaki hafta Kırşehir Belediye Spor mağlubiyeti ile şampiyonluk yolunda kritik yaralar alan Van Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi sahasında ligin ikinci sırasında yer alan Altındağ Belediyespor'u konuk edecek. Bu maçı kazanarak yarasını sarmak isteyen ve yeni bir çıkışla üst sıraları zorlamayı arzulayan Van Büyükşehir Belediyespor, hafta boyunca kendi sahasında yaptığı yoğun çalışmayla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bugün son hazırlıklarını yaparak yarın ki maç saatini beklemeye başlayacak olan Van Büyükşehir Belediyespor'da artık puan kaybına tahammül yok.

Teknik Direktör Erkin Şimşir nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor'da gözler yarın ki maça çevrildi. Zirve mücadelesinden daha fazla uzaklaşmamak adına çok kritik olarak yorumlanan maçtan mutlak suretle 3 puanla ayrılmayı hesaplayan Van Büyükşehir Belediyespor, taraftarın desteğini de arkasında görmek istiyor.

Yarın Van Atatürk Şehir Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak olan maçın hakemleri de belli oldu. Kritik maçta Erdem Mertoğlu düdük çalacak. Mertoğlu'nun yardımcılıklarını ise Metin Cebeci ve Bülent Korkmaz yapacak. Maçın 4. hakemi ise Salih Soydan. (Prestij Haber: Umut Tarhan)

Editör: Wan Haber