Burhan Ergin – Wan Haber
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sahasında Gölcükspor’u ağırlıyor. Ligde 31 puanla 15. sırada yer alan Kırmızı-Siyahlı temsilcimizi 29 puanla Körfez İskenderunspor, 27 puanla da Çine Madranspor takip ediyor. Van Büyükşehir Belediyespor, Gölcükspor karşısında kazanıp 3 puan almak istiyor.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz ve yardımcı çalıştırıcı Savaş Çiçekay, yönetiminde hazırlandı. 

Kırmızı-Siyahlı futbolcular Şahabettin Özarslaner Tesislerindeki antrenmanda özellikle gol yollarında son vuruşlarda etkisiz kalan futbolcuları ceza alanı içinde ve dışında çalışma yaptı. 

5-330.jpg

Antrenmanın ardından önemli açıklamalarda bulunan teknik direktör Zeki Yılmaz, " Gölcük maçı bizim için çok büyük önem arz ediyor. Hedefimiz 3 puan alıp, üst sıralara çıkmak, Vanlı hemşerilerimiz bizleri bu karşılaşmada yalnız bırakmasın. Vanlıların takımın yanında yer alması gerekiyor. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık.  Futbolcularımın moral motivasyonu iyi durumda. Geçen hafta deplasmanda Bayburt Grup Özel İdarespor karşısında maalesef 2-0 yenildik ama bizim bu hafta mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız.  İki takım açısından önemli bir maç olacak.   Taraftarlar, basın ve şehir olarak kenetlenebilirsek camia olarak biraz daha birbirimize destek verebilirsek umuyorum bu zor sürecin üstesinden geliriz. Pazar günü oynayacağımız Gölcükspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi.

 

Editör: Wan Haber