TFF 3. Futbol Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında 11 Aralık Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadı’nda Erzin Belediyespor’u konuk edecek.

İlk yarının son iki haftasına girildi. Van Büyükşehir’in bu hafta Erzin’i konuk ederken, gelecek haftayı ise bay geçecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Cizrespor’u 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde eden ve yenilmezlik serisini sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü ilk yarının son maçında Erzin Belediyespor’u konuk edecek. Hatay takımını yenmek isteyen kırmızı-siyahlı takım, puanını 29’a yükselterek, ilk yarıyı moralli bitirmek istiyor.

Erzin Belediyespor ise bu maçtan puan veya puanlar elde etmek istiyor.

Van Atatürk Şehir Stadı’nda oynanacak olan maçın biletlerinin 1 TL olacağı belirtilirken, taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Van Büyükşehir Belediyespor’un grubunda bu hafta önemli karşılaşmalar var.

Lider Sancaktepe Belediyespor, beşinci sıradaki Altay deplasmanına giderken, grup ikincisi Kocaelispor ise evinde 24Erzincanspor’u ağırlayacak.

25 puanla grupta dördüncü sırada yer alan Çorum Belediyespor bu hafta evinde Kozan Belediyespor’u misafir ederken, 24 puanla grupta altıncı sırada yer alan Tekirdağspor ise Karacabey Birlikspor deplasmanına gidecek.

Kaynak: Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber