WanHaber.com - ÖZEL

Son iki haftadır maçlara hocasız olarak çıkan Van Büyükşehir Belediyespor’da, yeni hoca belirlendi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, daha önce takımda oyunculuk, sportif direktörlük ve hocalık yapan Zeki Yılmaz’la anlaşıldığı açıklandı.

 

Van Büyükşehir Belediyespor, üç hafta önce evinde oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Bayburt Grup Özel İdarespor maçının ardından, Teknik Direktör Tarık Daşgün ile yollarını ayırmıştı. Sonraki Kastamonuspor ve Gölcükspor karşılaşmasına hocadan yoksun olarak çıkan Van Büyükşehir Belediyespor’da yeni hoca belli oldu.

İki haftadır hoca arayışlarını sürdüren ve bir çok isim ile görüşmelerde bulunan Van Büyükşehir Belediyespor, Tatvan Gençlerbirliği’ni çalıştıran Vanlı Zeki Yılmaz ile anlaştı. Yılmaz, Tatvan Gençlerbirliği’ni bırakarak, 2015-2016 sezonunda Van Büyükşehir Belediyespor’da görev yapacak.


TAKIMI SAHİPLENİN!
WanHaber.com'a açıklamalarda bulunan Vanspor Kulübü, bu kötü gidişata son vermek için tüm Van halkını Vanspor'a sahip çıkmaya çağırdı. Takımın ligi ilk 5'de bitirme hedefini olduğunu belirten kulüp, çok cüzzi bir bütçeyle yola çıktıklarını ve bu yolun sonunda da güzel gelişmelerin olacağını vurguladı. Öte yandan, Van Büyükşehir Belediyespor Cumartesi saat 13:00’te evinde grupta ikinci sırada bulunan Niğde Belediyespor maçına Zeki Yılmaz hocalığında çıkacak.

Editör: Wan Haber