Vanspor Kulübü Başkanı Başkanı Servet Yenitürk ligin geri kalan bölümünde takımın Feyyaz Uçar'a emanet edileceğini açıkladı.

Başkan Yenitürk, "Taner Taşkın hocamızın istifasının ardından takımımıza yeni bir teknik kadro için yönetim kurulu olarak çalışmalar yaptık. Yeni bir hocanın gelip takıma uyum sağlaması, takımı ve grubu tanımasının zaman alacağını göz önünde bulundurarak, yönetim kurulumuz ve futbolcularımızın da düşüncelerini alarak takımı ve grubu tanıyan bilen, geçen sezonda yanımızda olan Feyyaz Uçar hocamızla yola devam etme kararı bizde hasıl oldu. Bizde Feyyaz Uçar hocamızla oturup konuştuk. Feyyaz hoca önce bunu kabul etmedi. Bunun etik olmayacağını bize söyledi. Bizde yönetim kurulu ve futbolcularımızla hocamızı ikna ederek kendisiyle yola devam kararı aldık. Yeni hocamız Feyyaz Uçar, kendi ekibini kuracak inşallah. Van'dan da ekibe takviye yapacağız. Ankara Demirspor maçına Feyyaz Uçar hocamız ve alt yapı hocalarımız 2 idman yaptırarak  takımı maça  hazırlayıp kadroyu oluşturdular. Kendilerine teşekkur ediyoruz. İnşallah hocamızın tecrübesi bilgisi ve bizlerin taraftarlarımızıñ vereceği destekle takımımız başarılara imza atacaktır." dedi.

Pazar günü oynanacak Sivas Belediyespor maçına da değinen Yenitürk, "Ben takımımıza inanıyorum güveniyorum. Takımımızın verdiği mücadeleye Ankara Demirspor maçında hepimiz şahit olduk. Inşallah aynı mücadeleyle Van'a galibiyet ve 3 puanla döneceğiz. Teknik kadromuza ve futbolcu kardeşlerimize sahip çıkalım gerekli desteği verelim. Inanın onlarda gereğini yapacaklardır.  Bu takım Van'ındır Vanlı'nındır. Hep birlikte inşallah layık oldugu yere getirecegiz yeter ki birligimiz tam olsun" şeklinde konuştu. Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber