Hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Pazarspor'a 1 – 0 mağlup olan ve play-off yolunda önemli bir kayıp yaşayan Van Büyükşehir Belediyespor, bu sezon kendi sahasında ilk mağlubiyetini de almış oldu.

Mağlubiyet sonrası büyük bir hayal kırıklığının yaşandığı Van Büyükşehir Belediyespor'da yönetim de görevi bırakma kararı aldı.

Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, takımın yönetimine davet üzerine geldiklerini söyledi.

Maddi olarak umdukları desteği alamadıklarını ve bu nedenle takımı bu noktadan sonra götürmelerinin zor olduğunu belirten Yenitürk, takıma sahip çıkmak isteyenlerin olağanüstü genel kurul ile yönetime girmelerini istedi.

Takıma destek olunmaması durumunda bundan sonraki maçlara çıkamama durumunun olduğunu belirten Yenitürk, böyle olması durumunda da takımın ligden düşme riskinin bulunduğunu kaydetti.

Vanspor'a yazık olduğunu ve kentin bir değeri olduğunu söyleyen Yenitürk, herkesi takıma sahip çıkmaya davet etti.

Van Büyükşehir Belediyespor'un durumuna ilişkin nasıl bir gelişme olacağı merak ediliyor.

Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 28. haftasında deplasmanda, son sırada yer alan Bergama Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. (Prestij Haber)

Editör: Wan Haber