WanHaber - Özel

Spor Toto 2. Lig'in 21. haftasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u konuk edecek olan Vanspor, rakibi karşısında mutlak 3 puan parolasıyla mücadele edecek. Kırmızı Siyahlılar'da üst üste alınan galibiyetler taraftarları heyecanlandırırken, 1. Lig'e çıkmanın hesapları yapılmaya başlandı. 

Pazar günü (yarın) saat 13:00'te Van Atatürk Stadyumu'nda start alacak olan karşılaşmada Mustafa Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını Emin Barlas ve Arif Dilmeç yapacak.

BODRUM EKİBİ VAN'IN SOĞUĞUNA GELİYOR!

Van'da kış şartlarının Bodrum'a göre çetin geçmesi Bodrumspor tarafından bir dezavantaj olarak görülüyor. Van kent merkezinde yoğun kar yağışıyla birlikte zeminde kar temizleme çalışmaları gerçekleştirilirken, sıcak iklimden gelen Bodrum ekibinin soğuk Van şartlarında zorluk yaşayacağı düşünülüyor.

LİDER ANKARA DEMİR, UŞAKSPOR'U MAĞLUP ETTİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün oynanan karşılaşmalarda Ankara Demirspor, evinde ağırladığı Utaş Uşakspor'u 2-0'lık sonuçla geçerek liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı. Ligde oynanan bir diğer karşılaşmada ise Eyüpspor evinde ağırladığı Karabükspor'u 2-1 yendi.

Editör: Wan Haber