Lige verilen aranın ardından Antalya’da toplanan B.Vanspor, ligin 2. Devresi için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.  Takımdaki maddi sıkıntıyı aşmak ve takıma destek için kente de maddi kaynak arayışları devam ediyor.

Van Atatürk Şehir stadında yapılmaya başlanan dizaynla birlikte kombine biletler basıldı ve satışa sunuldu. Bu çerçevede Parti teşkilatları, Belediye Başkanları Stö’ler ve İş adamları kombine bileti alarak B.Vanspor’a destek oldu.

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile Van il teşkilatı, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgükçe, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, Van TSO, Vaski ve Şoförler Odası Başkanı Emin Tuğrul kombine bilet alarak takıma destek verdiler.

B.Vanspor yönetim kurulunun hazırladığı kombine biletler 600 TL’den satışa sunuldu.
Bir yandan kombine bilet satışıyla takıma destek için uğraşan B.Vanspor yönetimi Van Storeyi de faaliyete sokmaya hazırlanıyor.

Bu arada Van Atatürk Şehir stadında yapılan ek tribünlerin ve yeni düzenlemelerin ligin 2. Devresine yetiştirileceği gelen haberler arasında. 

Editör: Wan Haber