Erzurum’da yapılacak olan Kulüpler arası 1. Kademe Kros Yarışması’na Van’dan katılacak 81 sporcuya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından malzeme desteğinde bulunuldu.
Malzeme dağıtım törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, atletizm antrenörleri Hüseyin Esen ve Sait Öğrünç de katıldı. Malzeme dağıtım töreninde konuşan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, “Kulüp faaliyetlerimize katılan ve Erzurum’da düzenlenecek 1. Kademe Kros Yarışması’nda mücadele edecek sporcularımıza malzeme desteğinde bulunduk. Her defasında söylediğimiz gibi spor yapmak isteyen herkesin yanındayız. Yeter ki onlar istesinler. Kurum olarak her türlü desteği ve imkanı kendilerine sağlarız. Sporcularımızdan da tek istediğimiz Van adına iyi başarılar almaktır. Atletizm branşında iyi durumdayız. Ümit ediyorum ki Erzurum’dan da başarı ile dönecekler. Erzurum’da yapılacak yarışlara katılacak olan sporcularımıza ve antrenörlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden kendilerine yapılan malzeme desteğinin oldukça anlamlı olduğunu belirten atletizm sporcusu Kader Yemez ise, “Yapılan bu malzeme desteği bizler için sadece bir yardım değil. Bu yardımla birlikte bizlerle ne kadar ilgilendiklerini ve ciddiye aldıklarını görmüş oluyoruz. Bizlerle ilgilendiklerini görmek bizlerin spor yapma hevesini daha da arttırıyor. Bu yardım bizlerin Erzurum’da yapılacak yarışlara da daha motiveli gitmemizi sağlayacaktır. Destekte bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir’e ve antrenörlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber