Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Takımı sporcularından Ömer Ayçiçeği, her geçen gün başarılarına başarı katmaya devam ediyor. En son 10-12 Şubat 2015 tarihleri arasında Kayak Federasyonu tarafından Bolu’da yapılan Balkan Kupası’nda beşinci olan Ayçiçeği, yurtiçi ve yurtdışında yapılan yarışmalarda da kazanmış olduğu başarılarından dolayı 18-24 Şubat 2015 tarihleri arasında İsveç’te yapılacak olan Dünya Büyükler Kayak Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek iki milli kayak sporcudan biri oldu.


Katıldığı yarışmalarda sayısız kupa ve madalyalar kazanan Milli Sporcu Ömer Ayçiçeği, “Öncelikle ülkemiz adına böyle güzel yarışmalara katılmanın ve bu yarışmalarda ülkemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşamaktayım. İnşallah bu yarışmada da yoğun bir tempo ve çalışma sonucu en güzel başarılara imza atmayı hedefliyorum. Farklı ülkelerden gelerek yarışmaya katılacak bütün sporcu ve antrenörlere, ülkemizin ve ilimizin adını başarılarımızla duyuracağımıza inanıyorum. Sizlerin aracılığı ile buradan bu güzel başarılara imza atmamdaki en büyük destekçim olan antrenörüm Halis Korkmaz’a ve bize vermiş olduğu desteklerinden dolayı da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Vanlı Ömer Ayçiçek’i havalimanında uğurlayan Milli Kayak Antrenörü Halis Korkmaz ise, “Bir antrenörün herhalde yaşaması gereken en güzel mutluluktan bir tanesini şu an yaşıyorum. İsveç’te yapılacak olan Dünya Büyükler Kayak Şampiyonası’na ülkemizden sadece iki başarılı kayak sporcusu katılıyor. Bu sporcudan biri ise Vanlı bir sporcumuz, kendilerine katılacakları bu yarışmada başarılar diliyoruz. Sporcumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı da il müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Wan Haber