WanHaber - ÖZEL

Vanspor'un Pazar günü Bodrumspor'u ağırladığı karşılaşmada konuk ekip 5-1 galip gelirken, temsilcimiz adına tam anlamıyla bir hezimet yaşandı. Ligde 1. Lig iddiasıyla yoluna devam eden Vanspor, ligin alt sıralarında bulunan Bodrumspor'dan ağır bir darbe aldı. Karşılaşma ile ilgili taraftarlar isyan ederken, yaşanan hezimetin sorumlusu olarak Vanspor yönetimi istifaya davet ettiler. 

 

1-831.jpg

Foto: İbrahim Özkol

VANLI FUTBOLCU MEDENİ BİNGÖL TAKDİR TOPLADI!

Vanspor'un karşılaşmanın 3. dakikasında 1-0 öne geçtiği gol sonrası Bodrumspor'da forma giyen Vanlı futbolcu Medeni Bingöl, rakibini alkışladı. Karşılaşmanın sonunda Bodrumspor'un 5-1'lik galibiyetiyle büyük hüzün yaşayan Vansporlu oyuncuları yine Medeni Bingöl teselli etti. Bingöl, Bodrumspor'da Van'ın plaka kodu olan 65 numaralı formayı terletiyor. 

VAN'A VANLI, YÜREKLİ FUTBOLCU LAZIM!

Vanlı futbolcu Medeni Bingöl'ün bu davranışları Van spor kamuoyu tarafından taktirle karşılandı. Bir çok taraftar, Van'a Medeni Bingöl gibi Vanlı ve yürekli futbolcuların gerekli olduğunu kaydederken, Vansporlu futbolcuları hedef alarak bir an önce kendilerine gelmelerini istediler. 

SERVET YENİTÜRK VE EKİBİ İSTİFAYA DAVET EDİLDİ 

Vansporlu taraftarlar Bodrum karşısında alınan ezici mağlubiyet sonrası yönetime büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın 80. dakikasında tribünleri boşaltarak Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve ekibi aleyhinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti.

Editör: Wan Haber