TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 14 puanla grupta üçüncü sırada yer alan Vanspor'da moraller yerinde. Vanspor Teknik Direktörü Saffet İşler, deplasmanda oynanan ve 3-1'lik galibiyetle biten Turgutluspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Saffet İşler, kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Pozisyon vermeden, pozisyon bulduk. Golü erken bulmamız bizim için avantajdı. Saha içinde ne yaptığını bilen sporcularımız vardı. Biraz fazla pas hatası yaptık. Onun çözümü de iyi idmanlar yapmak. İnşallah bu sorunu da çözeceğiz" dedi.

İşler, Van'da oynanan ve 0-0 berabere biten Sakaryspor maçının ardından yaptığı açıklamanın çarpıtıldığını da söyleyerek, "Geçenlerde Sakaryaspor maçından sonra yaptığım açıklama, bazı basın yayın organları tarafından çarpıtıldı. Ben, yaptığım açıklamada gruptaki tüm takımların bizim için aynı olduğunu, rakiplerin pek fark etmediğini söyledim. Yoksa Sakaryaspor'u aşağıladığım veya küçümsediğim için bu sözü kullanmadım. Biz her maça final havasında çıkıyor ve final havasında oynuyoruz. Hedefimiz Vanspor'u iyi bir noktaya taşımak" diye konuştu.

Futbolcuları tebrik eden ve kendilerini yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden İşler, "Oyuncularımız büyük çaba gösteriyor. Onlara teşekkür ediyorum. Yine yönetim kurulu üyelerimiz de bizleri hiçbir maçta yalnız bırakmıyor. Onların da fedakarlığı söz konusu. Onlara da şükranlarımı sunuyorum. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı sevgilerimizi yolluyoruz" açıklamasında bulundu.

kaynak:bölgegazetesi
Editör: Wan Haber