WanHaber.com - ÖZEL

Van Büyükşehir Belediyespor bugün evinde sezonun açılış programını yapıyor. Van Valisi Murat Zorluoğlu, Van İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'nin de katıldığı program gösteri maçı ile başladı. Van Valisi Zorluoğlu ve Tuşbe Belediye Başkanı Özgökçe'nin de forma giydiği maç, renkli görüntülere sahne oldu. Gösteri maçı sonrası sahaya çıkan Van Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da mini bir konser vererek, seyircilere unutulmayacak bir gün yaşattı.

KARDEŞ TAKIMLAR KARŞI KARŞIYA
Van Büyükşehir Belediyespor, sezonun açılış programında kardeş takım Batman Petrolspor'u ağırladı. "Şampiyonluk yolunda Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar dileriz" pankartıyla sahaya çıkan Batman Petrolspor takımı tüm taraftarlardan alkış aldı. Batman Petrolspor takımını tribünlere çağıran Kara Kobralar da Batmanlı futbolculara teşekkür etti.

HAVAİ FİŞEK KORKUTTU
Sezonun açılış maçında Batman Petrolspor'u evinde ağırlayan Van Büyükşehir Belediyespor kulübü, maçın devre arasında havai fişek gösterisi yaptı. Yüzlerce havai fişeğin aynı anda patlatıldığı gösteride çok güzel görüntüler ortaya çıkarken, patlama seslerini duyan vatandaşlar ise kısa süreli paniğe kapıldı. Kentin bir çok noktasında duyulan havai fişek sesleri sonrası vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden "Van'da çatışma mı çıktı?" diye sorarken olayın çatışma değil, havai fişek gösterisi olduğu anlayan vatandaşlar ise rahat bir nefes aldı.

3-20170818215749.jpg4-743.jpg5-586.jpg

İşte o görüntüler...

Editör: Wan Haber