Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi sahasındaki son seyircisiz maçına çıkacak. Yarın, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçı da kazanarak, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor. Bu karşılaşma için hafta boyunca hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren, Van Büyükşehir Belediyespor, bugün yapacağı ter idmanı ardından, maç saatini beklemeye başlayacak.

Ligin 2. Devresinde yakaladığı istikrarlı gidişatla, küme düşme potasından uzaklaşan kırmızı siyahlı ekip, gözünü Play Offa dikmiş durumda. Yarın oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u karşılaşmasını kazanarak, çıkışını sürdürmek ve 5 de 5 yapmak isteyen Van Büyükşehir Belediyespor, galibiyete kilitlenmiş durumda. 

Orta hakem, Erkoç Doğan'ın yöneteceği karşılaşma saat 13.00'da başlayacak. Bu karşılaşma, Van Büyükşehir Belediyespor'un son seyircisiz maçı olacak.

Ligin ilk devresinde, Bayburt'a oynanan ilk karşılaşma berabere sonuçlanmıştı. Bu karşılaşma, teknik direktör Tarık Daşgün'ün takımın başında çıktığı ilk karşılaşmasıydı. Van Büyükşehir Belediyespor, 29 puanla 9. Sırada yer alırken, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ise 26 puanla 11. Sırada yer alıyor.

Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 23. Haftasında ise deplasman da Ankara Demirspor'a konuk olacak.

Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber