Büyükşehir Belediyespor’da 2014-2015 sezonu transfer görüşmeleri devam ediyor. B. Belediyespor, teknik direktör Burhan Yıldırım ve Vanspor’un eski futbolcularından Murat Yıldırım’la bir yıllık anlaşma imzaladı.

İlhan Siyahtaş

Van Büyükşehir Belediyespor‘da transferler başladı. Transferler basın toplantısıyla açıklandı. Kulüp Başkanı Mahmut Pala ve Teknik Direktör Burhan Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Genel Kaptan Çetin Berge, Kulüp Müdürü Deniz Gül ve Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu basın toplantısı Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde gerçekleşti.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Basın mensuplarına açıklama yapan Büyükşehir Belediyepor kulüp Başkanı Mahmut Pala, takımın başına Burhan Yıldırım’ın, yardımcı Antrenörlüğe Metin Kadaş’ın getirildiğini, Belediye Vanspor’un eski futbolcularından Murat Yıldırım, Sercan Özcan ve İrfan İldiz’i renklerine kattıklarını söyledi. Pala, ‘’Bizler hedef koyduk. Bu anlamda başarıya ulaştıracağına inandığımız yeni futbolcuları kadromuza katacağız. Transferler tüm camiamıza, şehrimize hayırlı olsun. Bizim şehrimizi kucaklayacak, bizimle bütünleşecek markamıza değer katacak herkesle çalışmak isteriz. Hocamıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

İŞİ  SIKI TUTACAĞIZ
Fair-Play dolu bir sezon geçirme temennisinde bulunan Teknik Direktör Burhan Yıldırım, “Mazisi başarılarla dolu bir kulübe geldiğim için çok mutluyum.  Ben ve arkadaşlarım başarı için elimizden geleni yapacağız,  taraftarlarımıza iyi bir takım izleteceğiz.  İşi çok sıkı tutacağız.  Büyükşehir Belediyespor’u sezon sonu hak ettiği yere çıkartacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

MURAT YILDIRIM YUVAYA DÖNDÜ
14 yıl Belediye Vanspor’da forma giydiğini, Futbol Federasyonu’nun yaş sınırı dolayısıyla takımdan istemeden ayrılmak zorunda kaldığını belirten Murat Yıldırım “Bu yıl tekrar kulübüme döndüğüm için çok mutluyum.  Bu kulübe vefa borcum var. Yeni sezonda teknik heyet, yönetim, futbolcu arkadaşlarımızla ve taraftarlarımızın desteği ile Van Büyükşehirspor’u layık olduğu yere taşımak için çalışacağız’’ dedi.

TAKIMI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ
Takım kaptanı Osman Yıldırgan, “Kulübümle yeniden anlaştığım için mutluyum, Başarılı olacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Editör: Wan Haber