İlhan Siyahtaş

Van Büyükşehir Belediyespor İstanbul Beylerbeyispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak dün uçakla İstanbul’a hareket etti. Teknik Direktör Burhan Yıldırım nezaretinde Van Atatürk Şehir Stadyumunda taktik ağırlıklı yapılan çalışmanın ardından çift kale maçı gerçekleştirdi. Takımda sakat, cezalı futbolcu bulunmuyor.

Teknik Direktör Burhan Yıldırım, lige hazır olduklarını belirterek, "Ligin ilk maçında İstanbul deplasmanında Beylerbeyispor ile karşılaşacağız. Deplasmandan üç puanla dönecek güce sahibiz. Favori olan biziz. Deplasman maçlarında puan veya puanlar için mücadele edeceğiz. Beylerbeyispor karşısında kazanmak için iyi bir mücadele sergileyeceğiz.  Haftalar ilerledikçe fiziksel olarak daha iyi olacağız" diye konuştu.

İstanbul'daki Vanlı taraftarların desteği ile maçı kazanmak istediklerini belirten Yıldırım, '”Camia olarak bu zor yarışın finalini iyi yapacağımızı düşünüyorum. Bunun için birlik ve bütünlük içinde olmak önemlidir. Tek hedefimiz şampiyon olmaktır. Kenetlenirsek çok şey başarırız. Bu yolun sonunda iyi yerlerde olacağımızı ümit ediyorum. Herkesin şampiyonluk hedefi doğrultusunda takıma destek olmasını bekliyorum" dedi.

 Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Pala; "İstanbul deplasmanından puan veya puanlarla dönerek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takım şuan hazır.  Bütün futbolcuların alacaklarını, peşinatlarını ödedik. Gerekli transferleri yaptık. Top şimdi teknik heyet ve futbolcularımızda, artık bahanemiz yok, bütün maçlarımızdan üç puan almak istiyoruz” dedi. 

Editör: Wan Haber