Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 12. Hafta karşılaşmaları, Pazar günü yapılacak seçimler nedeniyle yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği, 2 karşılaşma saat 13.00'te başlarken kalan 7 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.

Van Büyükşehir Belediyespor, bugün saat 13.00'te Bayburt Grup Özel İdarespor'u konuk edecek. Lider Kastamonuspor ise 24 Erzincanspor'u ağırlayacak.

Ligin 11. Hafta maçında 24Erzincanspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor, Bayburt Grup Özel İdarespor maçı için hafta boyunca sıkı bir şekilde hazırlandı. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla sıkıntılı günler yaşayan kırmızı siyahlı ekip, bu maçı kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Bayburt Grup Özel İdarespor, 11 puanla 11. Sırada yer alırken, bayburt Grup Özel İdarespor ise 13 puanla 9. Sırada yer alıyor.

Orta hakem, Ali Adıgüzel'in yöneteceği, Van Büyükşehir Belediyespor- Bayburt Grup Özel İdarespor karşılaşması saat 13.00'te başlayacak. Van Büyükşehir Belediyespor, 4 Kasım Çarşamba günü ertelenen Kastamonuspor, 8 Kasım Pazar günü ise Gölcükspor deplasmanlarına gidecek.

Editör: Wan Haber