TFF 3. Lig 2. Grupta 29. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak.
18 Takımın mücadele edeceği 3 karşılaşma yarın oynanırken, son 6 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.

Ligin bitimine 6 haftalık bir maraton kalırken, Darıca Gençlerbirliğispor liderliğini 3 puan farkla sürdürmeye devam ediyor.

24 Erzincanspor ev Ankara Demirspor ise liderin peşini bırakmıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 1922 Tirespor'u 2-1 mağlup eden B.Vanspor ise kalan haftalarda maçlarını kazanıp yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Grupta, 5 takımın ligi şampiyon bitirme şansı devam ederken, yaklaşık 8 takımında Play Offa kalma şansı devam ediyor. Küme düşme potasında ise 2 takımın kurtulması zor görünürken, Kırıkhanspor düşen 3. Takım olmamak için direnmeye devam ediyor.

Grupta yarın 3 karşılaşma oynanacak. Lider Darıca Gençlerbirliğispor deplasmanda küme düşmemek için çırpınan Kırıkhanspor'a konuk olacak. Bu karşılaşma haftanın en kritik maçı olarak görünüyor.

Liderin takipçisi olan Ankara Demirspor ise Play Off hesapları yapan Anadolu Bağcılarspor'a konuk olacak.

B.Vanspor cephesine bakıldığında deplasmanda alınan Tirespor galibiyetinin havası var. Pazar günü Muğlaspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

39 puanla 9. Sırada yer alan B.Vanspor, kalan 6 haftalık maç maratonunda kendi sahasında 6 deplasmanda ise 2 maça çıkacak.


Pazar günü Muğlaspor'u konuk edecek olan B.Vanspor bu maçı kazanarak sahasında kazanamamanın zincirini kırmak istiyor.

Ligin ilk devresinde Muğla'da oynanan ilk karşılaşmayı B.Vanspor 2-1 kazanmıştı.

B.Vanspor-Muğlaspor karşılaşması Pazar günü saat 15.00'te başlayacak.

Temsilcimiz, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Diyarbekirspor'a konuk olacak.
(Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber