Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Saruhan Otelde Vali Daşöz tarafından verilen akşam yemeğine, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören yanı sıra Manisa Protokolü de katıldı. Manisa'nın sporu seven bir il olduğunu belirten Vali Daşöz, "TFF Yönetim Kurulu'nu Manisa'da ağırlamaktan dolayı mutluyuz. A Milli Takım'ın yarın oynayacağı maç öncesinde Milli Takım'a da başarılar diliyorum" dedi.
TFF Başkanı Demirören ise konuşmasında gördükleri misafirperverlikten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Demirören, "Milli maçın Manisa'ya alınmasında Yönetim Kurulu üyemiz Arif Koşar'ın büyük arzusu vardı. Öncelikle bizim düşüncemiz var, Türkiye sadece İstanbul değil, İstanbul gibi çok güzel şehirlerimiz var. Manisa'da futbol şehri olarak Ege'mizin önemli illerinden birisi. Avrupalı meslektaşlarımız da Manisa'ya gelmiştir. Eminim memnun kalarak buradan dönecekler. Bizi burada ağırladıkları için teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
Düzenlenen yemekte Vali Daşöz ile Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, İL Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, TFF Başkanı Demirören ve yönetim kurulu'na halı ile Manisa'yı simgeleyen çeşitli hediyeler verdiler.
TFF Başkanı Demirören ise Vali Daşöz, Başsavcı, Tugay Komutanı, Emniyet Müdürü ile Manisa'yı Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'a günün anısına krampon şeklinde şilt hediye etti.
(YB-MFS-MFS-S)

05.02.2013 21:08:44 TSI

Editör: Wan Haber