Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sosyal medya hesabından eleştiren ünlü Boksör Ünsal Arık bıçaklı saldırıya uğradı.

 “Bu ülke Atatürk’ün, Tayyip'in değil” yazılı tişörtü girdikten sonra neler oldu?

Almanya’da yaşamını sürdüren  Boksör Ünsal Arık AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sözlerinin sonrasında dün gece bıçaklı saldırıya uğradığını belirtti.

Saldırı sonrasında yaralanan Arık, kıyafetlerine ait kanlı görselleri Twitter hesabından paylaştı. Artık görsellerle beraber bir de açıklama paylaştı. Açıklamasında ise;

Kahpeliğiniz şaşırtmıyor. Sizde bıçak, bende yürek” sözlerini kullandı.

Almanya’da yaşayan Boksör Ünsal Arık paylaşmış olduğu twitinin aynı zamanda Almancasını da paylaştı.

Boksör Ünsal Arık 2014 senesinde Tekirdağ’da bir müsabaka esnasında ringe “Bu ülke Atatürk’ün, Tayyib’in değil” yazılı bir tişörtü giyerek çıkmıştı. Maçın hemen sonrasında ise kendisinin özür dilenmesi halinde kendisine 150 bin dolar para teklif eden isimlerin olduğunu söylemişti.

O olayın sonrasında Ünsal Arık hakkında cumhurbaşkanına tehdit suçlaması ile dava açılmıştı.

Daha Öncesinde De Kurşunla Tehdit Edildiğini İddia Etmişti

Boksör Ünsal Arık daha öncesinde de Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin çalışmaları ile ilgili yapmış olduğu eleştirileri sebebiyle arabasının camına içinde tek kurşun olan tehdit zarfı aldığını ifade etmişti. Kendisine yönelik gerçekleştirilen bu tehditlerin de AK Parti’ sevenleri tarafından yapıldığını iddia ediyor. Alman polisi Boksör Ünsal Arık'ı tehdit eden kişileri daha sonrasında yapmış olduğu operasyonlar yakalamıştı.

Editör: Wan Haber