Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Rostov takımı ile yapacağı maçlar için oyuncu listesini UEFA'ya gönderdi.

Bordo-mavili takımın Milan'dan kadrosuna dahil ettiği Kevin Constant'ın, yabancı kontenjanı nedeniyle 23 kişilik listede yer almadığı bildirildi. Milli takımdan sakat dönen ve yeni sezonda takımla hiç çalışamayan Romen oyuncu Bourceanu'nun sözleşmesini dondurmayı önce kabul ettiği ancak dün son anda bu durumdan vazgeçmesi nedeniyle Constant'ın listeye dahil edilemediği öğrenildi.

Listede yeni transferlerden Serdar Gürler, Ferhat Yazgan ve Anıl Taşdemir de yer almadı. Kendilerine kulüp bulmaları istenen oyuncuların haricinde Özer Hurmacı da sakatlığı nedeniyle UEFA'ya bildirilen isimler arasında yer almadı.

Bourceanu, Constant ile kendilerine kulüp bulmaları istenen Bamba ve Colman'ın da yokluğunda bordo-mavililer, 5 yabancısını UEFA'ya bildirdi.

Trabzonspor'un UEFA'ya gönderdiği listede şu isimler yer alıyor:

"Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Hasan Batuhan Artarslan, Fatih Öztürk, Bosingwa, Malouda, Cardozo, Belkalem, Medjani, Gökhan Karadeniz, Deniz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, Soner Aydoğdu, Caner Osmanpaşa, İshak Doğan, Musa Nizam, Fatih Atik, Aykut Demir, Salih Dursun, Mustafa Akbaş, Sefa Yılmaz ve İbrahim Demir."

Editör: Wan Haber