Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Tolunay Kafkas zorlu maç öncesi oyuncularına gözdağı verdi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Tolunay Kafkas yönetiminde Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da antrenmana izinli Halil, ishal olan Bamba, hasta Soner'in yanı sıra sakatlığı bulunan Zeki Yavru katılmazken, Volkan Şen düz koşu yaptı.
Antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir görüşme yapan genç teknik adam bir dizi uyarılarda bulundu. Hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları maçın camia ve takım için önemine vurgu yapan Kafkas, sahada oyuncularından birbirlerine yük bindirmemelerini istedi. Herkesin sahada isteklerini yerine getirmesini isteyen genç teknik adam "Beni üzeni bende üzerim. Herkesin görevini yapmasını istiyorum" diyerek uyardığı gözlendi. Kafkas, antrenman sahasında Mustafa Yumlu, Adrian ve Volkan Şen ile de özel olarak görüştü.
Bordo-mavili takım antrenmanın ilk 15 dakikasında ısınma hareketleri gerçekleştirirken, futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Trabzonspor antrenmanın geri kalan bölümünü ise basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdi.
(GÖK-ÖS-S)

13.02.2013 13:18:50 TSI

Editör: Wan Haber