Süper Lig’in 13 haftasında 19 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor Trabzonspor ile sahada kıyasıya mücadele edecek Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Stjepan Thomas maçın çok özel olduğunun bilincinde olduklarını dile getirdi.

 Thomas, Mehmet Cengiz tesislerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’un özellikle de savunma hattını çok iyi geliştirdiğini ifade eden Thomas, “Önemli olan bizim ne yapacağımız, çok iyi hazırlandık. Duran toplarda bulunan zaaflarımızı düzeltmeye gayret ediyoruz. İyi mücadele edip iyi puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Trabzonspor maçının özel bir maç olduğunun bilincindeyiz. Oyuncuları hazırlıyoruz ve herkes bunun farkında.” Dedi.

Yeniden seri yakalamak gayretinde olduklarını kaydeden Thomas konuşmalarına şöyle devam etti:

Bireysel bazda işlenen hatalar üzerine hafta içi oldukça yoğun bir tempoda çalıştık. Bireysel hatalardan kendimizi arındırıp Trabzonspor maçında sahaya en iyi oyunumuzu yansıtmak istiyoruz. Takımda çeşitli eksikliklerimiz muhakkak mevcuttur. Biz bunun da farkındayız. Fakat geniş bir kadromuz var. İyi oyuncularımız da var. Oynayacak her oyuncunun katkı sağlayacağına en içten dileklerimle inanıyorum. Trabzonspor’da Ekuban ve Nwakaema önemli oyunculardır. Önemli olan bizim ne yapacağımız. İyi baskı uygularsak eğer puan kazanabileceğimizi düşünüyorum.” Dedi.

19 Aralık Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile Trabzonspor sahada karşılaşacaklar. Bu maçın bütün detaylarını ve yepyeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız Wanhaber sitesini takip etmelisiniz.

Editör: Wan Haber