Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Orduspor'u tek golle mağlup eden Bursaspor'da, Sestak'ın performansı dikkat çekiyor.
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Orduspor'u Sestak'ın son dakika golüyle mağlup etmeyi başarırken, Slovak futbolcu bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Yeşil-beyazlı forma altında bu sezon 17 resmi karşılaşmada forma giyen Sestak, 5 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

SON DAKİKA GOLLERİNİ SEVİYOR
Bursaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında oynadığı Gaziantepspor maçının son bölümlerinde attığı gol ile takımına bir puanı getiren Sestak, Orduspor ile oynanan 15. hafta mücadelesinde de yine son dakika golü ile takımına bu kez 3 puanı getiren isim oldu. İki karşılaşmada da oyuna sonradan dahil olan Sestak, 90 dakika forma giydiği Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor karşılaşmalarında da rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Slovak oyuncu, Twente ile oynanan Avrupa Ligi mücadelesinde ise bir gol kaydederken, KuPs Kuopio karşılaşmasında ise 2 asistlik performans sergilemişti.
(MA-EYB-S)

09.12.2012 11:47:39 TSI

Editör: Wan Haber