WanHaber.com - Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta 90+5. Dakikada yediği golle Çorum Belediyespor’a 2-1 mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor, bu hafta da konuk olduğu 24 Erzincanspor’a 90. Dakikada yediği golle 3-2 mağlup oldu. Van Büyükşehir Belediyespor bu mağlubiyetle 11 puanda kalarak, 11. sıraya kadar geriledi. Maç sonrası Vansporlu taraftarlar Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Eşref Ukay ile Teknik Direktör Tarık Daşgün'e kan kustu. 

TFF 3. Lig 3. Grupta 11. Haftanın karşılaşmaları oynandı. Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı 24Erzincanspor’a 3-2 mağlup olarak taraftarını üzdü.

Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya Selçuk Aslan, Eren Demir, ŞervanÖrenç, Rıdvan Okuş, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, Abdullah Temircan, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Ömer Yıldız ve Murat Berge onbiriyle başladı.


24Erzincanspor ise karşılaşmaya Ahmet Burgaz, Enver Abdullah Filiz, Murat Şimşek, Safa Yıldırım, Enes Yılmaz, Alper Hamdi Bayraktar, Oğuz Küçük, Burhan Coşkun, Recep Sonar Cihan, Fahri Genç ve Fatih Özer onbiriyle başladı.

Erzincan 13 Şubat Stadyumunda saat 13:00’te başlayan karşılaşmayı Burak Şeker, Yakup Yılmaz, Abdulkadir Döner ve Ömer Fırat hakem dörtlüsü yönetti.

Henüz karşılaşmanın 2. dakikasında Van Büyükşehir Belediyespor Furkan Işıkdemir’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Van Büyükşehir Belediyespor’un kalesini yoklayan 24Erzincanspor 8. Dakikada Oğuz Küçük ile beraberliği yakaladı: 1-1


24Erzincanspor 32. dakikada Enver Abdullah Filiz’in kaydettiği golle soyunma odası 2-1’lik üstünlükle gitti. İkinci yarıda oyuna hızlı başlayan Van Büyükşehir Belediyespor 55. Dakikada Ali Kurt ile tekrar beraberliği sağladı: 2-2

Karşılaşmada her iki takımında atakları oldu. 24Erzincanspor 90. dakikada Burhan Coşkun ile geliştirdiği atakta golü buldu ve karşılaşmayı 3-2 kazandı.

MAĞLUBİYET SONRASI TARAFTARLAR ÇILDIRDI
Geçtiğimiz hafta Çorum Belediyespor yenilgisi sonrası istifaya çağrılan ve taraftarlara saygısızlıkta bulunan Tarık Daşgün'ün kulüpten gitmesi 24Erzincanspor maçı sonrası taraftarlara göre farz oldu. Teknik Direktör Tarık Daşgün ve Kulüp Başkanı Eşref Ukay'ın kulübe yakışmadığını belirten taraftarlar ikilinin kulüpten derhal ayrılması gerektiğini söyledi. Takımın şampiyonluk yoluna değil, kümeye düşme yoluna saptığını söyleyen taraftarlar Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Bekir Kaya ve Hatice Çoban'dan bu kötü gidişata el atmalarını istedi.

Editör: Wan Haber