Spor Toto Süper Lig'de heyecan dolu sezon bugün akşam oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. Pandeminin gölgesinde zorlu bir sezona çıkan takımlar emeklerinin karşılığını almak için bugün son kez sahaya çıkacak.

Ligde şampiyonluk yarışı son haftaya taşınırken Galatasaray ile aynı puana sahip Beşiktaş, averaj avantajına sahip. Kara Kartallar'ın Sarı kımızılılar karşısında 2 gollük averaj fazlası görülüyor.

Bugün Göztepe ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş kazanmanın yanı sıra olabildiğince fazla gol atarak rakibi Galatasaray karşısında şampiyonluğu göğüslemek istiyor. Galatasaray ise Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. Yine Galatasaray'da 3 puan almanıın yanı sıra Beşiktaş'ın attığı golden 3 fazla gol atmak zorunda. Rakiplerine göre dezavantajlı konumda bulunan Fenerbahçe ise Kayserispor'u yenerek iki rakibnin de kaybetmesini bekleyecek. Kayserispor'un ise ligden düşmeme adına kesinlikle maçtan puan çıkarması gerekiyor. Karşılaşmalar 20:30'da başlayacak. 

LİGDEN KİM DÜŞECEK? KAYSERİSPOR MU GENÇLERBİRİĞİ Mİ?

Ligde küme düşen 3 takım ise belli oldu. Denizlispor'un ardından Erzurumspor ve Ankaragücü Süper Lig'e veda ederken, bugün Gençlerbirliği ve Kayserispor takımlarından biri daha ligden düşecek. Kayserispor Fenerbahçe'den 1 puan alması halinde ligde kalmayı garantileyecek ve Ankara ekibi Gençlerbirliği küme düşecek. Kayserispor mağlup olur ve Gençlerbirliği Trabzon karşısında kazanırsa ligden düşen takım Kayserispor olacak. 

BUGÜN KİMİN MAÇI VAR? BUGÜN MAÇ VAR MI? MAÇLAR SAAT KAÇTA?

Ligde son hafta heyecanı 15 Mayıs Cumartesi yani bugün yaşanacak. Ligin üst ve alt sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşmalar saat 18:00 ve 20:30 saatlerinde oynanacak. 

18:00 ANKARAGÜCÜ AYTEMİZ ALANYASPOR: Eryaman Stadyumu

18:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR - kASIMPAŞA : Yeni 4 Eylül Stadyumu

18:00 ÇAYKUR RİZESPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Çaykur Didi Stadı

18.00 ATAKAŞ HATAYSPOR - GAZİANTEPSPOR: Antakya Stadyumu

18.00 FATİH KARAGÜMRÜK - YUKATEL DENİZLİSPOR: Atatürk Olimpiyat Stadyumu 

18.00 ANTALYASPOR - İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Antalya Stadyumu

20.30 GÖZTEPE - BEŞİKTAŞ: Gürsel Aksel Stadyumu

20.30 TRABZONSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ: Medical Park Stadı

20.30 GALATASARAY - YENİ MALATYA: Türk Telekom Stad

20.30 HES KABLO KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE: Kadir Has

Süper Lig puan durumu 15 Mayıs Cumartesi güncel ve yeni puan tablosu

SÜPER LİG CANLI PUAN DURUMU GÜNCEL VE YENİ PUAN TABLOSU

1. Beşiktaş - 81 Puan

2. Galatasaray - 81 Puan

3. Fenerbahçe - 79 puan

Editör: Wan Haber