Eskişehir Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü BESYO Spor Salonu'nda 6-10 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Basketbol maçlarının tanıtım toplantısı düzenlendi.
Toplantıda açıklamalarda bulunan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başantrenörü Erman Kunter, kupa galibi olarak geldiklerini hatırlatarak, "Tekrar kazanmaya çalışacağız. Maçların aralıklı olması bizim için avantaj olabilir. Maçı kazanmaya çalışacağız. Burada kim kazanırsa benim için sürpriz olmaz. Herkese başarılar diliyorum" dedi.
TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Kunter ise, organizasyonda yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Burada antrenörlüğünü yaptığım oyuncular var hep beraber birlikte olduğum. Güzel bir ortam ve bir arada bulunma fırsatı bulabiliyoruz. Mümkün olduğu kadar fazla kalmaya çalışacağız. Kolay değil. Kupa sürprizlere açık bir şey. Bizde var gücümüzle mücadele edeceğiz'' şeklinde konuştu.
Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası maçlarının Eskişehir'de yapılmasından büyük onur duyduklarını ifade etti.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da yapılan toplantıda kupada yer alan takımların antrenörleri ve kaptan oyuncuları katıldı.
Anadolu Üniversitesi BESYO Spor Salonu'nda oynanacak olan maçlarda Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes, Banvit, Beşiktaş, Galatasaray Medical Park, Hacettepe Üniversitesi, Pınar Karşıyaka ve TED Ankara Kolejliler mücadele ederken, programa göre 6 Şubat saat 18.30'da Beşiktaş ile TED Ankara Kolejliler, 20.45'de Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Ülker, 7 Şubat Perşembe saat 18.30'da Hacettepe Üniversitesi ile Banvit, 20.45'de Galatasaray Medical Park ile Anadolu Efes, 8 Şubat Cuma (Yarı Final) saat 18.30'da 1. maç galibi ile 2. maç galibi, 20.45'de 3. maç galibi ile 4. maç galibi karşılaşırken, 10 Şubat Pazar günü saat 15.00'de final maçı oynanacak.
(GÖ-BH-S)

05.02.2013 17:31:17 TSI

Editör: Wan Haber