İlhan Siyahtaş

Belediye Vanspor Teknik Direktörü Ramazan Silin, rakiplerimiz bizleri düşünsün biz rakipleri değil  dedi.  Silin “ İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kadromuzla pek fazla oynamadık. Deplasman takımı Van’a geldiği zaman bunu hissetmelidir. Biz nasıl başka bir ile gidip deplasman olduğunu hissediyorsak bize gelen takımları da deplasmana geldiklerini hissettirmemiz gerekir “ dedi.

“ PUAN FARKINI KAPATABİLİRİZ”

Silin “Şuan önümüzde PlayOff ile 5 puan var, buda kapatılacak bir puandır. Bu kadromuz bunu yapabilecek güçtedir. Burada yalnız iş bizde bitmiyor, biz teknik heyet, kulüp yöneticisi, malzemecisi, masörü, basını ve taraftarı birlik olursak biz bu işin içinden çıkabiliriz. Pazar günkü Şekerspor maçında 12. adam olan taraftarımızda yanımızda olursa bu maçı kazanmamamız için hiçbir sebebin olmadığını söylemek isterim. Bilindiği gibi Şekerspor ekol bir takımdır, gençtir, dinamiktir, çok koşarlar ama biz daha iyiyiz. Artık bütün rakiplerimiz bizi düşünsün. Biz değil onlar bizi düşünsünler. Ben hep şunu söylerim kazanmak için her şeyi yapacaksın ama kaybetmeyeceksin de. Bazen kazanamadığın maçta, bir puan sana dönecek ve o puan seni belki playoff’a götürecektir ya da şampiyon yapacaktır. Bunlar tabi zaman içerisinde görülecek şeylerdir. İçerde oynadığımız bütün maçlarımızı az hasarla kapatacağız” dedi.

 “ TRANSFERLER BİLDİĞİM FUTBOLCULARDIR”

Silin “Üç yeni arkadaşımızı transfer ettik. Bu yaptığımız transferleri kulübümüzün ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak gerçekleştirdik. Gelen arkadaşlarımız içimizdeki kadroya karakter olarak uyması gerekiyordu. Bu anlamda Bilal Gücüyetmez, Hatayspor’da şampiyon olduğumuz sezonda beraber çalıştığım futbolcumdur. Bu mevkideki eksiklikten dolayı Bilal Gücüyetmez’in transferini gerçekleştirdik. Santrafor olarak ta Yusuf Akbulut’u transfer ettik.   Yusuf liglerde tanınan bir futbolcudur. İlk yarı Payas sporda görev yaptı, bize çok büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Çünkü ileride topu tutmamız gerekir, yalnız küçük bir sakatlığı var. Çekilecek MR sonucundan sonra çıkacak sonuca göre bu hafta oynatacağız. Konyaspor’dan aldığımız Selçuklusporda kiralık oynayan Abdulkerim Kılıç var. Santrafor arkasında oynayan bir futbolcudur, izledik ve gördük. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte görüp beğenerek aldığımız bir oyuncu. Takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum. Adaptasyon olayını atlatırlarsa oynayacakları futbol ile bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bir takım ruhu yakaladık ve futbol şansıda yanımızda olursa iyi günler bizi bekliyor” dedi.

Editör: Wan Haber