Vanspor'da teknik direktörlük görevinde bulunan Serhat Gülpınar, Serik Belediyespor kulübü ile anlaştı. Teknik Direktör Serhat Gülpınar, Serik Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreni ile göreve başladı. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Kulüp Başkanı Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde Gülpınar ile 1 yıllığına sözleşme imzalandı.

“Takımı 1. Lige çıkartmak için uğraşacağız”
Teknik Direktör Serhat Gülpınar, “Hedefler doğrultusunda kesişen bir doğru vardı. Onun için bizde bu görevi kabul ettik. Bu kulübün hak ettiği yerler buralar değil, daha üst ligler olduğunu düşünüyoruz. Bunun içinde elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. Takımı 1. Lige çıkartmak için uğraşacağız. Her şeyden önce doğru yapılanma, doğru hedefler, doğru takım kurgusu ile doğru karakterli oyunculu bir takım kadrosu oluşturup, bizi hedefe götürebilecek, kısa ve uzun vadede hedeflere götürebilecek iyi bir kadro kurup hep birlikte oyuncularımız, yönetimimiz, taraftarımız, basınımız hep birlikte sezon sonu istenilen yerde hedeflenen yerde olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Serhat Gülpınar’a Ahmet Aşkın, Mustafa Lökçü, Tahir Aksoy, Soner Arı, Cihan Mert Cengiz, yardımcılık yapacak.

Editör: Wan Haber