PTT 1. Lig'de mücadele veren Şanlıurfaspor, bu sabah Şanlıurfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba ve yönetimle beraber Denizlispor maçı öncesi kahvaltıda bir araya gelerek ciğer yediler.
Sabah özel bir mekanda bir araya gelen Şanlıurfaspor yönetimi ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, burada ciğer kahvaltısı yaparak maç öncesi moral depoladılar.
Kahvaltı sonrası açıklama yapan Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, "Dostluk ve beraberlik çerçevesinde bugün Denizlispor ile karşılaşmamız var. İnşallah bu maçı kazanacağız ve bunda da çok kararlıyız. Artık şampiyonluk yolunda bir karar vermemiz lazım. Tabi bu anlamda destekler de çok önemli, gerek kamuoyundan gerekse tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise "Şanlıurfaspor'umuz çok iyi bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Bundan da çok mutluyum, destek konusuna gelince yasal çerçevesinde her şeye varım. Gerek spor gerek başka her şey yasallar içinde yapılır" diyerek, maç öncesi Şanlıurfaspor yönetimine başarılar diledi.
(MUD-MEF-S)

09.12.2012 11:49:53 TSI

Editör: Wan Haber