Misli.com 2. Lig'de zorlu sezon sona ererken Play-off heyecanı hıs kesmeden devam ediyor. Kırmızı Grup'u Eyüpspor şampiyon olarak tamamlarken Beyaz Grup'ta ise bir üst lige çıkan ekip Manisa Futbol Kulübü oldu.

Sakaryaspor Kırşehirspor canlı yayın Sakarya Kırşehir canlı

Play-off maçları ise nefes kesen mücadelelere sahne oluyor. Kırmızı Grup'ta 3. olan Sakaryaspor ilk maçında Vanspor ile karşı karşıya gelmişti. Van'da 2-0 galip gelen Sakarya ekibi rövanş maçını da 2-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. 

Kırmızı Grup'u 4. olarak tamamlayan Kırşehir Belediyespor ise play-off'larda ilk olarak Kırklarelispor'u saf dışı bıraktı. Kırşehirspor yarı finalde Sakaryaspor'un rakibi oldu. 

Yarı final ilk maçında Krışehir Ahi Stadyumu'nda karşılaşan Sakaryaspor ve Kırşehir Belediyespor maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. İki ekip rövanş maçı için yeniden kaşrılaşacak. Karşılaşmada olası bir gollü beraberlikte turu geçen taraf Sakaryaspor olacak. Diğer olasılıklarda galip gelen ekip adını finale yazdıracak. Önceki maçta olduğu gibi yine bir golsüz eşitlik sonucu çıkarsa maç uzatmaya gidecek. 

İki ekibin finaldeki rakibi Hekimoğlu Trabzon Kocaelispor maçının kazananı olacak. 

SAKARYASPOR KIRŞEHİRSPOR CANLI YAYIN VAR MI? HANGİ KANALDA?

Sakaryaspor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma saat 20:00'da başlayacak. 2. Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Misli.com maçı mobil uygulama üzerinden canlı olarak ekranlara getirecek.

Editör: Wan Haber