Ödüllere doymayan Portekizli yıldız Altın Ayakkabı Ödülü'nü aldıktan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Altın Ayakkabı'yı aldıktan sonra, kişisel ödüllerin kendisini daha çok mutlu ettiğini söyledi.

Bu sezon tüm kulvarlarda 22 gol atıp yedi asist yapan Ronaldo, geçtiğimiz sezon Luis Suarez'e verilen Altın Ayakkabı'nın sahibi oldu.

Bu yıl da Ballon d O'r'un en büyük adalarından biri olan Cristiano, ödülü aldıktan sonra takım arkadaşları ve kendisine destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Açıklamalarda bulunan Portekizli, "Bu kadar insanın burada olacağını beklemiyordum. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Onlar olmadan bu ödülü alamazdım. Ayrıca aileme ve bana bu büyük kulüpte forma giyme tanıyan Real Madrid yönetimine minnettarım" dedi.

Bu tür kişişel ödüllerin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Ronaldo, "Bu tür ödülleri almak için çok sıkı çalışıyorum. Altın Ayakkabı'yı daha önce de almıştım ama şu an ilk defa alıyormuşum gibi hissediyorum. Gerçekten çok özel bir gün." şeklinde konuştu.

Real Madrid için elinden geleni yapacağını söyleyen CR7, "Bu kulüp için gollerime ve asistlerime devam edeceğim. Kariyerimin geri kalan kısmını da burada geçirmek istiyorum. Gerçekten çok mutluyum." dedi.

Geçtiğimiz sezon Ballon d O'ru alan Portekizli, Altın Ayakkabı'yı kariyerinde üçüncü kez aldı.

Dünya yıldızı Şampiyonlar Ligi'nde bir gol atması halinde Devler Ligi'nde tüm zamanların en çok gol atan ismi Raul'ün 71 gollük rekorunu egale edecek.

Editör: Wan Haber