Giresun'un Görele ilçesinde Okullararası Genç Bayanlar Hentbol Bölge Şampiyonası başladı.
Görele Kapalı Spor Salonu'nda yapılan açılış törenine Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali ve sporseverler katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, "Sekiz İl birincisinin katılacağı Hentbol Genç Bayanlar Bölge Şampiyonası'nın Görele ilçemizde düzenlenen hentbol sporunun evrensel kültürün bir parçasıdır. Dünya da dili, dini ırkı farklı insanları birleştiren önemli bir vasıtadır. Dünya barışına katkı sağlayan bir etkinliktir. İşte bu etkinliklerden biri de Görele'de gerçekleşmektedir. Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sportif faaliyetlere hep önem verdik. Bu etkinlikte de elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz ve bütün desteğimizle takımlarımızın yanında olacağız. İnşallah her şey istediğiniz gibi ve gönlünüzce olur. Centilmence sportmence sizlere güzel hatıralar bırakacak maçlar yaşarsınız ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından 15 Şubat 2013 Cuma gününe kadar sürecek Turnuva Tokat Turhal Kız Meslek Lisesi Hentbol Okul Takımı ve Ordu Cumhuriyet Lisesi Hentbol Okul Takımı arasında oynanan maç ile başladı.
(BÖ-ÖS-Y)

12.02.2013 15:09:08 TSI

Editör: Wan Haber