A Milli takım LEtonya maçı öncesi üzücü haberle sarsıldı. Salı akşamı Dünya Kupası elemlerinde Letonya'yı ağırlayacak Türkiye Milli Takımımızda 8 oyuncu kadrodan çıkarıldı. Haberi Teknik Direktörü Şenol Güneş verdi.

Peki Milli takım kimler Kovid? 8 oyuncu hangileri? Kadrodan Kim çıkarıldı?

Şenol Güneş yaptığı açıklamada durumu olağan üstü olarak değerlendirerek 8 oyuncunun kamptan ayrıldığını belirtti. Herkes bu 8 oyuncunun kimö olduğunu merak etmeye başladı. Tecrübeli teknik adam kadroya 3 ismin dahil edildiğini belirtti.

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLADI

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

'Şu an iki rakibimize karşı puan avantajımız var. Diğer ülkeleri de yendiğimizde çok ciddi bir avantaj olur. Letonya, Karadağ ve Cebelitarık'ı ikişer maçta da yenersek diğer maçlarda beraberlik bile bizim için iyi olabilir. İlk kadro açıklandığında 28 oyuncuyduk, şimdi 20 kişi kaldık. Üç yeni oyuncu kadroya ekledik. Bu şekilde 23 kişiyi tamamlıyoruz. Göztepe'den Alpaslan Öztürk, Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı ve Altınordu'dan Enes'i dahil ettik'' 

MİLLİ TAKIMDA KİMLER KOVİD? KADRODAN KİM ÇIKARILDI?

Tecrübeli çalıştırıcı LEtonya maçı öncesi 8 oyuncunun kadordan çıkarıldığını aktarırken isimler hakkında net bir bilgi vermedi. Ancak kadrodan çıkarılan isimlerin, Zeki Çelik, Nazım Sangare, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Dorukhan Toköz, İrfan Can Kahveci, Emre Kılınç ve Cenk Tosun olduğu belirtildi. 

KAdorya katılacak 3 isim olara Göztepe'den Alpaslan Öztürk ve Ümit Milli'deki genç oyunculardan Bünyamin Balcı ve Enis isimlerini verdi. 

Editör: Wan Haber