Milli takım kadrosunda gergin dakikalar yaşanıyor. Beşiktaşlı futbolcular Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözolu, Caner Erkin ve Volkan Demirel'e tavır aldı. Futbolcular arasındaki bu gerginliğin Fatih Terim tarafından çözüme kavuşturulacağı öğrenildi. Fatih Terim, futbolcuların arasındaki meseleleri milli takıma yansıtmamalrını istedi.
 

MİLLİ TAKIM DAĞILDI

Milli takım futbolcuları arasında gerginlik dolu bir dönem yaşanıyor. Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçeli Caner Erkin, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'e tavır aldı. Beşiktaşlı futbolcular artık eskisi gibi samimi olamayacaklarını belirtti.
 

Derbide yaşanan olaylar ve tartışmalar sebebiyle Beşiktaşlı futbolcuların Fenerbahçeli futbolculara kızgınlığı bitmiyor. Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu'na karşı bitmeyen kızgınlığa bir tepkide Caner Erkin ile Volkan Demirel'e gösterildi.
 

Caner Erkin ile Volkan Demirel ile konuşmama kararı alan Beşiktaşlı futbolcular, artık eskisi gibi samimi olamayacaklarını işleri gereği konuşacaklarını dile getirdi.
 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı oyuncular arasında sorun yaşanmasını kesinlikle istemediği kaydedildi. Futbolcular arasındaki bu duruma Fatih Terim çözüm bulacak.
 

Fatih Terim, Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli futbolcular arasında yaşanan bu gerginliğin milli takıma yansıtılmaması için her futbolcu ile tek tek konuşacağı öğrenildi.

 

Editör: Wan Haber