Süper Lig'de devre arası transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Mesut Özil Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ile prensipte anlaşanan Fenerbahçe Kulübü dillere destan bir imza töreni düzenleyecek.

Peki Mesut Özil imza töreni ne zaman ve saat kaçta? Canlı yayın var mı? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Mesut Özil'in imzasını merakla bekleyen taraftarların merak ettiği soruların cevabı.

MESUT ÖZİL İMZA TÖRENİ NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

İngiliz takımı Arsenal'de zor günler geçiren ve forma şansı bulamayan Mesut Özil Fenerbahçe ile söz kesti. Transferde ünlü televizyonu Acun Ilıcalı'nın maddi ve manevi önemli rol üstlendiği biliniyor. Mesut Özil Fenerbahçe ile anlaşmak için Kulüp Başkanı Ali Koç'un özel uçağı ile İstanbul'a gelmiş, gece geç saat olmasına rağmen 300 bin civarında Fenerbahçeli canlı olarak uçuş takibi yapmıştı.

MESUT ÖZİL İMZA TÖRENİ CANLI YAYIN VAR MI? HANGİ KANALDA?

Türkiye spor kamuyoyunun gündemine oturan Mesut Özil tranfseri için nihayet imza töreni düzenleniyor. Kulüpten yapılan açıklamada Mesut Özil için İmza töreni canlı olarak Fenerbahçe TV üzerinden canlı yayınlanacak. 27 Ocak Çarşamba saat 15:00'da imza töreni düzenleneceği belirtildi. Televizyondan izleyemeyen Fenerbahçeliler imza töreni programını Fenerbahçe TV'nin YouTube kanalı üzerinden de takip edebilecek. 

Fenerbahçeli taraftarlar imza töreninin başlamasıyla programı canlı olarak buj sayfadan da takip edebilir.

Editör: Wan Haber